Addera – Praktikertjänsts koncept för verksamhetsutveckling

Team Skoglund är en diplomerad Addera mottagning i Praktikertjänst AB.

Mer motiverade patienter och engagerade medarbetare är nyckelorden i Addera konceptet.

Genom Addera vill vi hjälpa dig att få patienter som tar större ansvar för sin tandhälsa. Vi vill också ge dig och dina medarbetare större arbetsglädje, mer delaktighet, mindre stress och bättre struktur i arbetet.

Vad innebär Addera?

Addera är vårt koncept för verksamhetsutveckling. I konceptet ingår kontinuerlig utbildning för hela tandvårdsteamet. Som stöd för verksamhetsutvecklingen och den dagliga driften finns en Adderakonsult till hands. Hjälp med att utveckla konkreta arbetsredskap och tydliga rutiner erbjuds också.

Konceptet är betydligt mer omfattande än tidigare utbildningar. Du får verktyg för att driva och utveckla mottagningen på ett modernt och affärsmässigt sätt.

Addera innebär ett arbetssätt där en översyn av arbetsfördelningen och patientbemötande görs. Därmed inte sagt att den kliniska fokusen går förlorad – tvärtom. Syftet är att mottagningen ska skapa tydliga rutiner som gör verksamheten lättare att planera. På så sätt blir arbetsdagen lugnare och det blir tid över till att göra vården ännu bättre.

VÅRA TJÄNSTER

ESTETISK TANDVÅRD

Team Skoglund jobbar sedan 2007 kontinuerligt med att söka ny kunskap inom estetisk tandvård. Läs mer »

FÖREBYGGANDE TANDVÅRD

Förebyggande tandvård är vår grej, vi vill vårda dina tänder – inte laga dem och än mindre dra ut dem!  Läs mer »

TANDVÅRDSKONTO

Att öppna ett Tandvårdskonto™ är ett klokt sätt att spara för tandläkarbesöket. Hos oss får du också riktigt bra ränta. Läs mer »